Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Horribelt

En familj i Hofors vars nio månader gamla pojke gråter på nätterna känner sig tvingad att säga upp sin lägenhet sedan en granne har klagat och bostadsbolaget har sänt ut störningsjouren.

Familjen kan också tvingas betala störningsjourens utryckningar.

Vad skulle de ha gjort? Bett ungen hålla käften?

Han är nio månaden...?

Horribelt.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 181 gånger
Publicerad 2011-08-31 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund