Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Borde man inte det?

En hyllningskonsert till Michael Jacksons minne hålls i Cardiff i oktober.

Många artister är inbjudna att medverka, däribland rockgruppen Kiss.

Nu är Kiss inte längre välkomna, efter att Michael Jacksons fans har uppmärksammat arrangörerna på att Gene Simmons ska ha kritiserat Michael Jackson för hans påstådda övergrepp mot barn.

Borde man inte det?

Är Simmons' kritik klandervärd därför att man anser att Jacksons skuld inte är bevisad, eller handlar det mest om det vanliga tassandet runt en ikonförklarad och "ofelbar" person?

Vilket i så fall är helt oacceptabelt.

Eller som en bekant uttryckte det: Även en åsna kan flyga om den har tillräckligt med guld...





Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-08-19 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund