Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i viss mån var 2005 inget bra år....


Ett år jag vill glömma...

i wish this winter never happened,
i wish this autumn never happened,
i wish this summer never happened,
everything would feel so fine.

no thoughts to drag me down,
no people important to me,
no feelings not to be responded,
everything would feel so fine.

to live in another town,
to live in another country,
to go to a different school,
everything would feel so fine.

without class mates hate,
without this awfull angst,
without my extreme shyness,
everything would feel so fine.

so please, make it feel fine.




Fri vers av Tim Larsson
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-01-06 00:09



Bookmark and Share


    Confused
känns som om du skrev om mitt 2005 :)
2006-07-29

  Bex
I know.



But I'M glad I met you.
2006-04-13

  Rasmus Tegebjer
JAg vet vad du pratar om har varit där det tror jag du vet men ta det lungt okay.. alla hatar inte dig eller jag vet faktiskt inte någon som hatar dig men somsagt du vet vem du ska gå till iallafall bra skrivet och jag hoppas du blir mer nöjd med det nya året...
2006-01-06

    catrine
Efter att ha läst din dikt önskar man verkligen att man kunde "make it feel fine". Hoppas 2006 blir bättre
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Tim Larsson
Tim Larsson