Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel 1

Den påtagligt påkostade huvudvärken sprider sig
som en löpeld genom huvudet och orsakar ett
tankestopp som varar en hel dag.

Drivkraften har avstannat, verkligheten ses
med fördel genom ett töcken.

Monotona krafter bryter sakta ner viljan
att försöka förstå, se men inte röra.

Morgondimman flyter fram över himlen
likt ett vått täcke utav bomull.

Gråhetens väktare trotsar den höga
luftfuktigheten och beger sig i samlad
trupp in i dimman, försvinner snabbt
bortom horisonten.

Det är ju en reklamslogan.




Fri vers av starchariot
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-08-20 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starchariot