Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag.....

Jag vill

Jag vill vara

Jag vill vara den

som

gör som alla andra

Flyter som döda fiskar
med strömmen

tappar spöt i spadet

kokar av ilska

tittar ovanifrån

skapar mina egna regler

tröttar ut andras sinnen

krossar alla förväntningar

Jag begriper mig inte på floskler




Fri vers av starchariot
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-10-02 19:10



Bookmark and Share


    starchariot
bakom ironin döljer sig alltid något mörkare
2011-10-02

    starchariot
ironins domäner bör med kraftfulla tag återtas
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

starchariot