Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

regnet kom till slut

det var blött och innehöll
skvallrets baksida

det släckte elden som inte brann




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-20 16:12



Bookmark and Share


  zallander
klockren
2012-06-06

  Ingela Svenson VIP
Koncentrat, ja! riktigt underfundigt!
2011-08-20

    ej medlem längre
sista raden underskön
2011-08-20

    ej medlem längre
inte ett onödigt ord här inte, förtätad text, knorren på sistraden bränner till skönt!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson