Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your Fire Burning

allt som är jag blottas,
hela mitt inre;
mitt väsen

allt ger jag dig
och allt jag kan göra
är att bara lita
till att din vilja
följer mitt hopp

svagt ligger det
på marken;
mitt hjärta
knappt märkbart,
men det bultar ännu

du tar det i din hand
all den värme

all den värme

håller livet fast

och hjärtat sakta slå
för värmen det får

släpp ej taget
släpp mig aldrig;
var inte rädd

ibland är livet
logiskt utan logik

det går inte alltid
att förklara logiken
med matematiken;
det går inte alltid

det går inte alltid

det är svårt det här
att förklara
utan att förstå

svårt att veta
utan att veta svaret
och utan att veta frågan

men det kan bara vara rätt
ibland
ibland är det bara rätt

ibland är det bara rätt

även om inget svar,
ingen fråga,
ingen logik,
säger att det är,

det bara är rätt,

Det är bara rätt




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 639 gånger
Publicerad 2011-08-21 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel