Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör vinden sjunga


se på mig
ser du vem jag är

vi är en spegelbild
även om var sida
är för sig

vila ditt huvud hos mig
vill torka dina tårar
stryker handen
genom ditt hår

vila dina ögon nu
låt soluppgången
ge färg

vila ditt huvud
mot min axel
slut dina ögon
torka dina tårar

släpp taget
om det onda
och låt våren
omgärda dig
ge dig värme

jag kommer inte svika
aldrig svika
aldrig dig




Fri vers (Fri form) av Asgeirr Immanuel
Läst 618 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-21 02:18



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En otroligt stark dikt. En vädjan. Så fint du skriver. Det är verkligen från hjärtat. Sånt känner man.

Det är inte så ofta man läser riktigt bra poesi här. Det är några jag följt länge här . Dej vill jag lägga på minnet.

Tack
2023-11-30

  ULJO
Man kan nästan höra klangen och melodin i dina vackra ord.
2011-08-21

    ej medlem längre
Så oerhört vackert!!!!!
2011-08-21

  queenia
vackert... :)
2011-08-21

  Emme VIP
Jättevackra rader..
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel