Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som kommer

glömskan kommer
som ett brev på posten

fast det är du som både skickar
och tar emot det
överraskar
innehållet dig

ansikten
som förvandlas till bröst
som förvandlas till rumpor
som återigen
förvandlas till ansikten
som betraktar dig

med ögon
som ser allt
du själv inte ser




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-21 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson