Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig komma nattens mörker

Himlen denna himlen,
som böljar sina moln.
Jag känner mig konstig.
Jag ser dig komma.

Jag ser dina drag där framme.
Du täcker dagens sommar.
Jag ser dig komma nattens mörker.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP