Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står där

Vi står tillsammans.
Dina ögon lyser sommardag
och allt är så underbart.
Du en bild av kärleken,
skapelse av natur.

Du står där stilla
och jag älskar dig.
Men bara såpass,
att du inte märker något.
Du går sedan vidare.
- Ensam igen...




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP