Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat slår sina sista slag

Jag drömmer om att vi
ska få leva lyckliga ihop

Få vara nära dig när du är
ledsen och få ge tröst

Vandra med din hand i
min på en ändlös väg

Sitta med ditt huvud mot
mitt under stjärnorna

Finnas i din famn där
havet möter himlen

Känna din hand smeka
min kind, mitt hår

Vill åldras med dig och
le hela dagarna

Möta ditt leende och se
in i dina vackra ögon

När mitt härta slår sina
sista slag




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-23 13:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömt och vackert !
2011-08-23

    Max Poisé
Pure Love!
2011-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP