Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Immunitet mot mörkret



Kalle kringla, pelle spunk, spader 8..........

Nionde längs fabrikens bakomliggande södersprint

Magiska elsa-Britts sianden om BP:s krumbukter

Oljiga fåglar försöker flyga, men det går inte

Medans karmelitnunnornas laser blåser ut det falska ljuset

Själv är jag en boddisatthva; en munk ute i världen

som tror att jag struntar i kyskhetslöftet...........................

Jag börjar bli immun mot mörkermakterna.....

............ i ett andetag vaccinerar jag mej genom Guds omsorg

Vem ska bry sej om mej om inte Gud och jag själv,

men om jag bara bryr mej om mej själv, vad är jag då???

Pelle spader lirar spunk med lila madame i den engelska

parken..... själv kvider jag av lycka och pungbråck....

medan Syd Barret sjunger sina egendomliga ljusstråk.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-23 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP