Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9 o 5 känslan

Mörkret knackar på allt tidigare på sensommaren
Under gatlyktans sken en sensommarkväll vid niotiden
kan man känna lugnet
Alla är inne i sina gryt och tar hand om sitt
Någon rastar sin hund
Någon försvinner snabbt upp till sin trappuppgång med
två fulla matkassar
Extra skönt efter ett stilla regn då det känns som
att det är extra syre i luften
Samma känsla kan man nästa infinna klockan fem
på morgonen innan staden vaknar




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-23 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP