Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kommande samling (2) Om konsten att synas

Om man rättar sig i ledet
ser ingen dig
Om man bara tittar
ser ingen dig
Om man skriver
ser ingen dig
Om man börjar dansa
börjar plötsligt alla se dig




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2011-08-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP