Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan efter höststorm

För en stund längtar
jag så efter hösten

Se bladen ändra färg
och ramla av träden

För att segla ner mot
den regnvåta marken

Vill höra regnet slå
mot fönsterrutorna

Stå på stranden då
det blåser som värst

Se hur vågorna blir
högre och högre

Känna hur vinden
tar tag i mitt hår

Och hur känslorna
inom mig stormar

Likt en höststorm,
för en stund




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-24 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah!! Höstvinden, höstdikten slår mot fönstret!
2011-08-24

    ej medlem längre
Frihet , om än bara för en kort stund !
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP