Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till min affärsgrupp


Till Memoarer (5) BNI

Tidig gryning
Varje fredag
Innan staden vaknar
Nästan bilfritt vid statsgårdsleden
Kylaren riktad mot Haga Norra
Glada leenden
Social närvaro
Kompetens
Affärer görs medan andra ligger och sover
Frukost tillsammans medan staden vaknar upp




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-08-23 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP