Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om konsten att älska någon, se många andra och då känna att man har valt rätt och att gräset inte är grönare på andra sidan


Kärlekskonsten

Om straffet för att förlora ett vad om
att få älska med mångfaldet damer
var att sniffa fot,
så skulle jag se till att förlora....




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-23 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP