Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med sänkt huvud

Att bli tvingad att titta ner
Att bli tvingad att gå ner på knä
Att bli tvingad att lägga sig på mage på golvet
Att bli tvingad att hålla tyst
Att bli tvingad att slicka fot
Är ingenting jämfört med befrielsen när man sedan
får krypa vidare




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP