Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimmig Onsdagsmorgon

Dimman låg tät i Nacka denna onsdagsmorgon
Båten till Nacka Strand fick vänta i Kvarnholmen
10 min extra med min kära
Folk strömmar till kajen
Tittar intensivt ut i dimman
Kommer det någon båt ?
Plötsligt hörs ett "tuuuuuuuuut" från dimman ute i vattnet,
som man brukar höra från fordon som söker uppmärksamhet
En puss och min kärlek lämnar hamnen
in mot stan och karriären
Min stora kärlek i livet
Stolt åker jag vidare till mitt jobb




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-08-24 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP