Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att det bara är några få som får denna känsla så äkta som den bara någonsin kan vara, Greta sa farväl någonstans runt 23.00-01.00, när jag vaknade kändes det som om jag sovit djupt i 10 timmar men allt jag drömde kändes så verkligt.


Till Memoarerna (6) Greta

Oj vad vi spelade Yatzy
Oj vad vi pratade länge inpå småtimmarna när jag sov över
Oj vilken god köttfärssås du gjorde
Oj vad jag jag skrev i din gästbok varje gång jag besökte dig
Oj vad många plättar du kunde göra
Oj vad du gillade att rita ansikten i profil
Oj vad du rökte
Oj vad jag fortfarande saknar dig
Är glad över att sista gången vi möttes var på
morsdag då du var glad och vi åt tårta, du & jag, min mamma och min dotter
Du gick bort ca 2 veckor efter det och jag kunde inte närvara
vid jordfästningen
Du sände mig en hälsning jag aldrig glömmer i min dröm
i samband med din bortgång
Vaknade och tårarna rann men jag kände att du har det bra nu
Men farmor, du fattas mig ....






Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-24 12:26



Bookmark and Share


  Anna*
Rörande fint och ömt!
2011-08-24

    Max Poisé
Oj :-)
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP