Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Vilken hyvens kille...

En medelålders man satte upp en spionkamera - som ser ut som en handdukshängare - i damduschen hos en idrottsklubb i Borås.

Mannen fick dåligt samvete efter ett tag och kontaktade själv klubbledningen och berättade.

Enligt mannen har inga minderåriga fotograferats och inga bilder har lagts ut på internet.

Vilken hyvens kille...

Nej, jag ska inte raljera. Det är väl bra när samvetet slår till och fungerar som det ska.

Mer sådant.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-08-27 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund