Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar efter bekräftelse

Vill känna mig lycklig och
levande ett tag

Vara den jag är utan en
massa krav

Längtar efter att känna
dina fingrar i mitt hår

Möta din blick när jag
ler bara för dig

Känna dina ömma kyssar
mot min panna

Få ligga i din famn och
prata om drömmar

Som aldrig blir sanna men
vi drömmer ändå

Uppleva vår kärlek som är
så sensuell

Längtar efter dig...










Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-08-24 22:59



Bookmark and Share


  Rise Little One
Söt och berörande text
2012-05-20

    Birgersdotter VIP
fint berörande vackert
2011-09-01

    ej medlem längre
Jättepirrande text..bra !
2011-08-24

    Max Poisé
Härlig dikt Emme! Gillar och myser lite med den!
- en lunch snart borde vara på sin plats? :-)
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP