Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner

inlåsta i varsitt rum
sitter dina personligheter
och rannsakar
sig själv

barnet hoppar i studsmattan
upp till himmelen
bara för att ramla ner
och bryta nacken
med jämna mellanrum

kota för kota
slår du en volt
för att komma på fötter
igen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-08-25 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson