Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Vad är makt?

Tidningen Forbes lista över världens mäktigaste kvinnor toppas av tyska förbundskanslern Angela Merkel, med USA:s utrikesminister Hillary Clinton som god tvåa.

Jag ställer mig alltid smått skeptisk till den här typen av listor.

Hur avgör man vem som är mäktigast? Hur definierar man "makt"?

Det faktum att Lady Gaga, Angelina Jolie och Oprah Winfrey återfinns bland listans hundra kvinnor gör frågan högst relevant.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 161 gånger
Publicerad 2011-08-26 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund