Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sport är så facinerande, djup inlevelse och man slits mellan hopp och förtvivlan när man tittar på det, när man sedan kommer ut ur bubblan påmind att man har ett liv tillsammans med någon man älskar så får det bli vilka resultat som helst.


Norrköping - Djurgården

Känslor på topp innan avgörandet
Mat
Förtvivlan
Öl
Förtröstan
Förtvivlan igen
Sedan plötsligt hopp
Yes
En man mer
Nu ska det väl gå an
En öl till
Nej
Förtvivlan
Min vän och jag går lite molokna hem i natten
Besvikna över 1-2 förlusten
Men det är ju bara fotboll
Vi har ju världens underbaraste fruar
Det får vi inte glömma
Känslorna blir plötsligt på topp igen
När vi skiljs åt vid Mariatorget




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-08-25 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP