Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala utan språk

"Det var första gången på länge som du
smekte mig utan att vilja älska, skönt"

Efter några års äktenskap talar kropparna
till varandra

Talar till dig

Talar till mig

Utan att höras

Men det känns

Oj vad det känns




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-08-26 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP