Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars läkande...

Natten går dagars steg, vem är feg?...
Runt din själ och ditt Sinne...
Balanserar ditt sjätte minne...
Släpp de fria, de som sitter Inne...
Befria det mörka, med tron på livet...
Det som du föddes med...
Ingen föds ond eller elak...
Ibland tvivlar du...VARFÖR!?...

Jag väntar här, i månens sken,
och än är du inte försen...




Fri vers av Helgonet
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-26 23:30



Bookmark and Share


  Junia VIP
Snyggt diktat!
2011-11-01

  Anita Brännström VIP
Fina ord från dig...du fäster dem i mitt sinne
2011-08-28

  Ninananonia VIP
:) visst kan drömmar läka... :)

Vackra tankar...
2011-08-27

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i dina ord
vilka är pärlor
vilka ber om
öppnandeinsikt

och det andas vackra vindar i meningen
2011-08-27

    ej medlem längre
Fin!
2011-08-27

  queenia
innerliga ord... :)
2011-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Helgonet
Helgonet

Senast publicerade
Drömmars läkande...
* Se alla