Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jan-06


du säger att jag inte finns där



Du säger att jag inte finns där
inte ens i närheten
att jag är den vackra solnedgången
men aldrig den värmande uppgången


Svaret är ett svek än värre


Jag är solnedgången
men ser dig gömd
bakom husets gardin
Jag är soluppgången
men du sliter som ett djur då,
för att få livet att hålla samman
utan tanke på annat

Jag säger att jag inte finns där
inte ens i närheten
därför att jag är utan din tillit
därför att jag väntar på just det




Fri vers av Kalle Ederfors
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-01-06 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle Ederfors
Kalle Ederfors