Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 maj -05


att späda ut huden


skyns strupe är söndersliten
ruinerad på beröring
bultar så förtvivlat,
vi har blivit stenar i varandras skor

lena huden spruckit igenom
valkarna i mina händer
mitt hånskall
sprakar i huvudlösa natten

tiden är en balansgång
av fötter som står still
en vit linje som dansar limbo
med hullingar gömda djupt in

sväljer sten
efter sten efter
sten
tills goda livet håller tyst




Fri vers av Kalle Ederfors
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-05-02 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle Ederfors
Kalle Ederfors