Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skulle kratta

Jo men visst fröken kvist
inte utan att du är trist
dina löv faller aldrig
och ingen skulle kratta
ändå

Det är sådant som får
en
att fundera på
livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 193 gånger
Publicerad 2006-01-06 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan