Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta handlar om att jag har bråkat med min kusin och \"hamnade\" vid negativa stämningen av skälningar och mm. Att i denna natten stund trösar jag mitt hjärtat och de ska kunna orka pumpa vidare... \"vid nästa dag\".....


Trösar mitt hjärtat

sitter vid bordet
framför datorn..

i mörkas rum
vid stjärnornas stund av tysthet..

Luter mitt huvud
över mina händer

med mitt skrikande hjärtat

fast de gör ont

och tänker
Jag orkar inte mer
av massa bråk och skälningar

Hjärtat gråter verenda minut
av lidelse

tills den orkar inte mer..

Just i denna tystnad hetens
med kvällens stund..

trösar jag mitt hjärtat
och låta den vila över nattens stund

Tills de orkar pumpa vidare
och få ny kraft...




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-01-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson