Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Se möjligheterna

Mannen vi trodde var en varg
var en fågel som aldrig flugit
och därför blev tagen av en kanin

Få honom att gå över bron
istället för att bli ett offer
för sin egen förtvivlan

Få honom att se spegelbilden
av hålet att krypa ut igenom

Släpp in honom och vi kan alla
vandra vidare som en




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 13:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Ja, led mig över bron!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson