Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med skulderblad som vingar

Om jag skriver meningslösa
ord
räknas det som
en mening då ?

Hurvida dina tankar
flyger
och far
vet nog mor din bäst

Jag kollar
i backspegeln
finner
en annan man
med blicken i det blå
och drömmar ut i fingertopparna

Jag har kännt
på det gröna gräset
jag har spelat roller
utan eftertanke

Jag har rest
utan pass
oberäkneliga gånger

/men på något sätt
alltid lyckats landa /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-29 20:37



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stor igenkänningsfaktor. Jag har oxå spelat många roller..o rest vilse...fast vet inte om landning riktigt funkat sista gången...

Gillar speciellt sista hälften av texten..!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan