Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag !

Härliga lördag
heliga lördag
andningspausens högtid

Sovmorgon
stekta ägg,
att sträcka på sig
utan stresskänslor

En tanke med tid
att tänkas
en stund vid datorn

Härliga lördag
heliga lördag
amen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 182 gånger
Publicerad 2006-01-07 09:34



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Härligt!

Heliga lördag

härliga Du! :-)
2006-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan