Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skriver inte längre, och det gör ont




Orden har sinat, känner mej blockerad och tom

Att skriva är för mej som att andas

Andas med själ, hjärta och intellekt

Jag är alltså i ett andningsstillestånd

och det gör ont...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-31 14:53



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
du skriver ständigt
även
utan penna eller dator
2011-09-02

  Ninananonia VIP
Dina dikter är så fina...
2011-08-31

  Minkki VIP
du skrev en dikt igår med själ och hjärta och allt du har. Den som blev uppmärksammad idag. När man tömmer sina ord som du gjorde kommer ett litet tomrum. Det fylls, jag lovar!
2011-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP