Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla stjärna

"Tittar upp på en nattsvart himmel,
stjärnor som tindrar ner mot mig.
Det var någon som sa att när en liten
inte längre finns så tänds en ny stjärna,
trots att det var mitt val.
Jag tycker det är en vacker tanke.
Jag tittar upp och undrar
vilken stjärna som är din.

Ensam står jag vid mitt fönster, tårarna
trillar sakta ner för min kind,
jag ångrar mig djupt....ibland.
Så faller en stjärna och jag önskar att du
fanns innuti mig igen.
Visst tindrar den lite mer än de andra och
visst är dess sken lite starkare än de
andras.
Blinka lilla stjärna där....."







Fri vers av Undrande
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrande
Undrande