Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

denna känsla

Mjuka händer
Smeker sig fram pricis överallt

En tungspets
Utforskar sig fram lämnar inte en millimeter orörd i sin fram fart

Ett par starka armar
Håller om en tryggt
Vet vad de vill ha

Ett par ögon slukar en med bara blicken

En mjuk mun kysser en hett och sensuellt
Smakar sig fram och vet vart de är på väg

Två nakna kroppar varma heta och slutna i varandra

Två kroppar blir en när tsunamin flyter fram inom en
När extasen når sin topp
När allt stannar till och man blir ett




Fri vers av Undrande
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-03 18:24



Bookmark and Share


  Olliwer
Bra flyt. och värme
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Undrande
Undrande