Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 år

21 år idag
redan vid sjutton pendlade jag
mellan sjutton och hundra
flicka på utsidan, snäll och blyg
men vad var jag på insidan?

21 år idag, vuxen
Känner mig för vuxen
och låtsas att det är normalt
I grund och botten är allting allvar
Men jag skrattar för att glömma bort det

21 år idag, yngre eller äldre?
Kvinna på utsidan, vet vad jag vill
Får det jag vill ha
Insidan fortfarande obestämbar
minnet av sjutton finns ännu

21 år idag, gammal som gatan
Hur förlåter man sig själv
när man vet att andra inte skulle göra det
Hur lever man med sig själv
Med minnet av sjutton




Fri vers av Sofie Wijk
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Wijk