Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt från gallerian

Ur surrande knapprande mobiler
flyger jakten på en snabb fix
Grisrosa vykort, på hyllan, i filer
en hjärtehälsning från Gallerix

Tack! Puss! Grattis! Hej!
Förbannade desperata ord
Hallå där, vad gäller Svinet Dig
begick du överlagt kvinnomord




Bunden vers (Rim) av Sofie Wijk
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-14 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie Wijk