Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Återtagen oskuld

Du hade fel.
Därför får du torka dig naken
med den oskuld du trodde
att du hade förlorat.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 226 gånger
Publicerad 2011-09-01 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson