Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mej upp ur min grav


Oh älskade vän 




kom och sjung

mej upp ur min

dvalas grav

Jag känner

vår förunderliga

telepati

Du får mej

att vilja 

stå upp

och vilja leva igen

med ditt

underbara

leende

allt trotsande

leende

Ge inte upp

min älskade

snart står

jag i vår kärleks

vår åter upp.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-02 14:19



Bookmark and Share


  Filosofen2
Kärleken bidrar till uppvaknande
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP