Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stroke - Subarkanoidalblödning

Som i en dröm ligger jag här kvar och minns en gång hur allting var

Känslan av att jag inte längre är jag,

Utan något har flyttat mig bort från min kropp

Plötsligt känns även minnet en milsvid kort

Sorgen över att jag inte längre är den jag en gång var,

den kommer allt oftare nu,

Vill helt bara skrika BUUU

Tårarna rinner ner för min kind

Jag vill inte prata, jag vill inte tjata

Om hur det gick till när någon annan tog över en del av min hjärna

Jag ville så jävla gärna slippa med mig detta i livet bära...

Men det går inte. för det har hänt, ty dock känns det som om någon mig i huvudet bränt!!

En Subarkanoidalblödning

Ett pulsåderbråck i hjärnan brast och därmed en del av Mig iväg stack :(




Fri vers av Susann Andersson
Läst 433 gånger
Publicerad 2011-09-04 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson