Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag eller alla andra

Somliga saker gör ont att höra
Att det med vissa ord beröra,med ilska och ledsamhet
Om hur det var för dig eller mig eller någon annan ,

Tyvärr kan jag inte ge dig nåt bra svar

Varför blir det synd om andra,
När det var jag som låg där...och svävade mellan liv och död

Förstår att det var jobbigt för mina anhöriga,vänner o.s.v

Men lik förbannat var det ändå jag som var sjuk,
allt känns som ur en filmduk
De gånger man numera pratar och gnatar om detta ämne,
gör att känslan blir sämre och kommer tillbaks...

Orkar inte höra, vill inte ha den känsla tillbaka...
Vad har jag gjort, varför ligger jag här?
Jag har förstört mitt liv, eller min kropp min hjärna har gjort något
mot mig som jag inte vill veta....
Sinnet, hittar inget annat än ilska .....för att jag blev sjuk igen...

Det vill jag inte veta av
Minnet hur det en gång var
när jag fick en stroke och överlevde och klarade mig bra...
Mot alla odds - Lever jag!!!

Eller handlar det alltid om vad alla andra kände och mådde,
för det jag var ju bara sjuk och låg där .....




Fri vers (Fri form) av Susann Andersson
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-09 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susann Andersson
Susann Andersson