Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåget går loket är jag

Lever mina dagar
med döden
som en ständig skugga

Befruktar sekunderna
med minuter
viljekraften
reser tempel
i min trädgård

Det är inte grönare
bakom rödljuset

/ blues från mina läppar
målar dagen ljusgrå /




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-09-04 16:59



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Har ju hört dig så jag förstår :)

Även grå är en färg. Gäller bara att se nyanserna.
Det har du gjort.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan