Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev trött på alla tusen texter om problem, så skrev den här.


Jag har allt jag behöver

Jag är inte vacker
Jag är inte stark
Jag har inte pengar
Faktiskt inget alls
Ändå är jag lycklig
Trots att alla fattar noll
Jag har allt jag behöver
Och allt som gått förlorat
Kan jag göra om




Fri vers av KanDuAldrigGissa
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 17:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilket skönt och trösterikt innehåll
är man bara sig själv och har sig
kan det vara gott nog
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

KanDuAldrigGissa