Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var lite osäker på titeln, några andra ideer?


Du betyder ingenting

Att befalla dig att buga
Att befalla dig att le
Att befalla dig att stråla
För min skull
Så att alla kan se

Tro inte att jag tycker om dig
Att du betyder nåt för mig
Tro inte att jag gråter
När din plats blir tom en dag

Allt kan renoveras
Gammalt byts mot nytt
Jag gillar den där känslan
När slitna tryggheten har flytt

Maktspel är det enda
Det enda jag vet om
För när känslor inte räcker
Så hårda varvar orden om och om
För när känslor inte räcker
Så hårda varvar orden om och om




Fri vers av KanDuAldrigGissa
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-04 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KanDuAldrigGissa