Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OBERÄKNELIGT

Listan för
perfektion
ligger ute
i ett ständigt
pågående regn

Bokstäverna
blandas samman
i en ostrukturerad
sörja

Ungefär som
livet




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-09-04 17:52



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
:) Härlig sanning.
2011-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan