Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Kul

Terje Hellesø, utsedd till Årets naturfotograf 2010 av Naturvårdsverket, erkänner att han har manipulerat några av sina bilder genom att montera in rovdjur i dem.

"Vi naturfotografer får aldrig glömma det ansvar vi har med våra bilder; både ur ett dokumentärt och konstnärligt perspektiv", sade Hellesø när han i våras tog emot priset.

Måtte ha varit lika kul som att - full av dopingpreparat - vinna ett idrottsmästerskap.




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 195 gånger
Publicerad 2011-09-04 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund