Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal skåpmat


Kluvna flygfärder

Vad gör du när ditt framhjul
inte längre går att rulla på?
Du har ingen pall att sitta på längre,
om du försöker äta vrider sig din gaffel
en spiral av dina egna andliga sanningar
tills ingenting återstår.
Kluvna flygfärder slutar alltid med att
du till slut ser in genom fönstren
på din egen mask från utsidan.




Fri vers (Prosapoesi) av Börje Larsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-09-05 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson